AKCIJA POLICIJE: Na trežnjenju i vozači i pešaci „pod gasom“

N. Đurić

23. 08. 2021. u 15:42

POLICIJA na području dobojske i banjalučke uprave, odnosno tih regija, proteklog vikenda hapsila je one koji „pod gasom“ voze, ali i šetaju ulicom, stoji u izveštajima tih policijskih uprava.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: На трежњењу и возачи и пешаци „под гасом“

Foto V.Danilov

Tako je policija u Derventi uhapsila vozača čiji su inicijali M. Ž, kod koga je utvrđeno 2,15 promila alkohola u krvi. Ovaj Dervenćanin je zbog toga sproveden u prostorije za trežnjenje.

U prostorije za trežnjenje morao je i D. M, iz susednog Prnjavora, kod kog je, nakon što je uočeno da „krivuda ulicom“, utvrđeno još veće prisustvo alkohola u krvi.

-Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, vršeći redovne poslove i zadatke, uočili su pešaka koji se kreće kolovozom i odaje utisak alkoholisanosti. Izvršenim legitimisanjem i alkotestiranjem utvrđeno je da je D. M. pod uticajem alkohola u količini 2,81 g/kg. Lice je lišeno slobode i sprovedeno u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode do otrežnjenja - navedeno je iz banjalučke PU.

Takođe proteklog vikenda, policija je u Doboju lišila slobode, odnosno uhapsila vozača D. B. iz ovog grada, kod koga je utvrđeno 1,77 promila alkohola u krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo