VOZ UDARIO DEČAKA: Nesreća u Banjaluci - mališan hitno hospitalizovan

Tanjug

08. 08. 2021. u 09:10

PUTNIČKI voz udario je pešaka koji se kretao prugom između stanica Banjaluka i Ramići, saopšteno je danas iz preduzeća Železnice Republike Srpske.

ВОЗ УДАРИО ДЕЧАКА: Несрећа у Бањалуци - малишан хитно хоспитализован

Foto: Depositphotos

Nesreća se dogodila sinoć, a povređeni je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Mašinovođa je ugledavši pešaka kako se kreće prugom davao zvučne signale upozorenja i počeo da koči, ali pešak je nastavio kretanje i voz ga je udario.

- Na lice mesta, po prijavi vanrednog događaja, odmah su izašle nadležne službe Hitne pomoći i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za vanredne događaje Železnica Republike Srpske - dodaje se u saopštenju.

Mašinovođi je na licu mesta urađen alko-test, koji je bio negativan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže NE rezoluciji o genocidu