IZA PREDLOGA STALI SVI POSLANIČKI KLUBOVI: Na dnevnom redu posebne sednice NSRS dve tačke, zasedanje zatvoreno

R. S.

29. 07. 2021. u 13:42

DVADESETA posebna sednica Narodne skupštine RS počeće sutra u 12 časova, a na predloženom dnevnom redu nalaze se dve tačke, i to na predlog svih poslaničkih klubova u parlamentu Srpske.

ИЗА ПРЕДЛОГА СТАЛИ СВИ ПОСЛАНИЧКИ КЛУБОВИ: На дневном реду посебне седнице НСРС две тачке, заседање затворено

Foto: Arhiva

Prva je - Predlog zakona o neprimjenjivanju odluke visokog predstavnika kojom se donosi Zakon o dopuni Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine i to po hitnom postupku – na predlog klubova poslanika SNSD, SDS, PDP, DEMOS, SP, DNS, US, SPS, NPS i poslaničke grupe NDP.

Druga tačka predloženog dnevnog reda je -  Predlog zakona o dopuni Krivičnog zakonika RS, takođe po hitnom postupku, a na predlog istih poslaničkih klubova i grupe poslanika.

Pre sednice Narodne skupštine, biće održana sednica Zakonodavnog odbora sa početkom u 11.30 sati koji će razmatrati materijal za sednicu.

Skupštinski kolegijum je ranije odlučio da posebna sednica bude zatvorena za javnost, da se vodi objedinjena rasprava o obe tačke dnevnog reda, te da se Narodnoj skupštini mogu obratiti svi predstavnici političkih partija koji budu prisutni na sednici i po jedan predstavnik klubova poslanika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati