TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD GRADIŠKE: Pasat sleteo sa puta, poginuo muškarac

SRNA

11. 07. 2021. u 11:24

ČETRDESETOGODIŠNjI Bojan P. iz Gradiške poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u mestu Lužani, na putnom pravcu Čatrnja-Turjak, grad Gradiška, dok je osoba D.V. zadobila telesne povrede.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД ГРАДИШКЕ: Пасат слетео са пута, погинуо мушкарац

Ilustracija policija Foto S. Mišljenovićvićić

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je rečeno da je do saobraćajne nesreće došlo jutros u 4.30 kada je vozilo “pasat” kojim je upravljao nastradali sletelo s kolovoza, dok se D.V. nalazila na mestu suvozača.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Gradiška.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne mere i istražne radnje na okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je obdukcija tela nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!