TRI DANA POSLE RUŠENJA CRKVE: Hospitalizovana Fata Orlović

Novosti online

08. 06. 2021. u 14:18

FATA ORLOVIĆ zbog pogoršanog zdravstvenog stanja hospitalizovana je na Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla.

ТРИ ДАНА ПОСЛЕ РУШЕЊА ЦРКВЕ: Хоспитализована Фата Орловић

Foto: Ilustracija

- Nana Fata je smeštena na odeljenju za plućne bolesti. Trenutno se prati stanje pacijenta"- kazala je portparol UKC Tuzla Ersija Aščerić-Mujedinović.

Pravoslavna crkva u Konjević Polju kod Srebrenice u istočnoj Bosni srušena je pre tri dana.

Bez prethodne najave bagerom je u ranim jutarnjim satima porušena ranije ispražnjena crkva, a nakon toga su kamioni počeli da odvoze materijal uz najavu kako bi sve trebalo da bude završeno do ponedeljka.

(Radiosarajevo.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (30)

Vernik

08.06.2021. 14:33

Radovala se kada je crkva srusena i govorila kako ce.na tom mestu gde je bila crkva posaditi cvece i da ce svaki dan tu piti kafu...znao sam i verujem da ih nece.mnogo popiti!

Solo

08.06.2021. 14:52

Mozda se Fata nagutala crkvene Srpske prasine dok su rusili Pravoslavnu Crkvu dok je sve to Fata posmatrala sa njenog imanja i sladila sa ratlukom i turskom kafom pa su morali jadnu Fatu da prebace hitno u bolnicu....

Vanja

08.06.2021. 15:51

Ljudi jel shvatate da je napravljena crkva na njenoj zemlji u njenom odsustvu tj.izbeglistvu pa se zena vratila svojoj kuci? Kako bi vama bilo da pobegnete od rata i naprave vam dzamiju na imanju? Budimo realni. Ps.Bog nije u nekakv zgradama nego svuda a najvise u coveku,ili ga ima ili ga nema.

Mm

08.06.2021. 16:25

@Vanja - Je li shvatas ti da je 2 metra crkve bilo na njenom imanju? Je li shvatas ti da postoje dzamije koje su izgradjene na srpskoj zemlji?

Aco

09.06.2021. 00:50

Pa da je i meni neko na mojoj zemlji i ispred moje kuce izgradio Dzamiju ili katolicku crkvu naravno da bi trazio da se ukloni.Nebi se radovao rusenju kao Fata i mnogi muslimani.