Sprema se lako i prilično brzo.
Povezane vesti
NAPRAVITE ČUVENU NAPOLEON TORTU: Vazdušasti desert koji će vas oduševiti (FOTO/VIDEO)
Napoleon torta je poznata ruska poslastica, a pravi se od puno tankih kora koje su premazane ukusnim filom od vanile, pa je nazivaju i torta od hiljadu slojeva.
29. 04. 2024. u 17:00
KRALJICA ČOKOLADE: Nugat torta, najbolja torta koju ste ikad probali
Nugat torta je nezaobilazna na svakoj trpezi zbog fantastičnog spoja nutele, čokolade, lešnika i napolitnaki.
28. 04. 2024. u 15:00
BOMBA TORTA: Poslastica koja će svima uspeti, sočnog fila i skupog ukusa
Poslastica dostojna kraljeva, a biće ukras svake svečane trpeze.
20. 04. 2024. u 16:30 >> 12:27
VIKTORIJA TORTA: Poslastica kraljevskog ukusa
Fenomenalna poslastica koja se topi u ustima.
14. 04. 2024. u 14:00
AKO VOLITE BELU ČOKOLADU I PLAZMA KEKS: Brzinski recept za plazma tortu
PLAZMU možete kombinovati u različitim receptima, ali ubedljivo su najbolji kolači i torte sa plazmom, predlažemo vam da napravite tortu koja uspeva bukavlno svima. Uživajte!
10. 03. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
BEČKA TORTA LIND: Brza poslastica sa čokoladnim filom
Kombinacija keksa i savršenog čokoladnog krema, užitak za sva čula.
16. 05. 2024. u 11:24
ZAPEČENE SLANE PALAČINKE SA TUNJEVINOM I PEČURKAMA: Od klasičnog jela napravite pravi specijalitet
Iako smo možda više naviknuti da palačinke jedemo kao slatkiš, njihova slana verzija je odličan izbor. Kao i u slatkoj varijanti, uvek možete da ih filujete sa različitim prilozima, od šunke i mesa, preko raznih vrsta povrća, soseva i sireva.
15. 05. 2024. u 07:00
SALATA SA KUKURUZOM: Idealan predlog za večeru, a laka je za pripremu
Ova salata se vema lako priprema, što čini još veće zadovoljstvo u njenom užitku.
14. 05. 2024. u 22:00
ĐEVREK SA ŠUNKOM I KAČKAVALJEM: Bolji nego u pekari
Mekan, ukusan i jednostavan doručak.
14. 05. 2024. u 21:00
RECEPT ZA FENOMENALNU PITU SA PIRINČEM I PRAZILUKOM: Jednostavna za pripremu, a ukus će vas oduševiti
Za doručak ili večeru možete napraviti pitu sa pirinčem i prazilukom. Jednostavno se pravi, pa i ako do sad niste spremali pitu nemate gde da pogrešite.
14. 05. 2024. u 20:00
Komentari (0)