NAJZAD DOLIJALI SILOVATELJI DECE: Jezivi slučajevi višegodišnjeg zlostavljanja mališana izazvali buru u Italiji

V.N.

24. 05. 2021. u 07:35

ŠKOTSKA je izručila Italiji propovednika koji je pobegao iz zemlje da bi izbegao kaznu zbog višegodišnjeg seksualnog napastvovanja svoje troje dece, izveštava agencija Ansa.

НАЈЗАД ДОЛИЈАЛИ СИЛОВАТЕЉИ ДЕЦЕ: Језиви случајеви вишегодишњег злостављања малишана изазвали буру у Италији

Foto Arhiva

Prema pisanju agencije priča je jeziva, naročito zato što je majka, koja je sve vreme znala za to, odbila da ga prijavi, a u toku istrage je izjavila "da voli svoju decu, ali da želi da zaštiti muža i sačuva brak".

Istraga je pokrenuta pošto je najmlađa kćerka prijavila policiji da ju je otac napastvovao, zajedno sa starijom sestrom i mlađim bratom, još od kada je imala četiri godine.

U istrazi je utvrđeno da je otac ne samo napastvovao decu, nego ih je maltretirao, vređao i tukao. Policija je otkrila da je otac siledžija postavio najmanje dve kamere u kupatilo, a ostale rasporedio po stanu i snimao dok je napastvovao decu.

Kćerka koja je prijavila slučaj pokušala je da nagovori i majku, brata i sestru da se pridruže prijavi, ali su oni odbili.

I u Milanu je policija uhapsila direktora kompanije "Global farma" Antonija di Fazija zbog silovanja 21-godišnje studentkinje. U mobilnom telefonu uhapšenog "serijskog silovatelja", kako ga opisuju mediji, pronađene su fotografije i drugih devojaka koje je snimao za vreme napada.

Policija je istragu pokrenula pošto je studentkinja, koja je stažirala u njegovoj kompaniji, prijavila da ju je silovatelj namamio u svoju kuću pod izgovorom da je predstavi drugim preduzetnicima, da je nakon što je popila kafu potpuno izgubila svest i da se probudila dan kasnije i tada shvatila šta se dogodilo. U kući silovatelja policija je pronašla druge dokaze o seksualnom napastvovanju žrtava.

Direktor-silovatelj je bio poznat kao hvalisavac i čovek koji voli luksuzne automobile, pišu mediji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu