UBIO SEDMORO DECE IZ OSVETE? Otkriven mogući motiv ubice iz Rusije

Novosti online

11. 05. 2021. u 17:22

IZ Rusije su jutros stigle strašne vesti o pucnjavi u školi u Kazanju u Tatarstanu, nakon što je tinejdžer (19), otvorio vatru na đake, ubivši pritom devet osoba, od kojih je sedmoro dece.

УБИО СЕДМОРО ДЕЦЕ ИЗ ОСВЕТЕ? Откривен могући мотив убице из Русије

Foto: Printskrin Facebook

Policija je uspela da uhapsi napadača, a mediji prenose šta bi mogao da bude motiv pucnjave.

Iljnaz Galjavijev (19), bivši učenik gimnazije No. 175, u utorak ujutru ušao je naoružan u školu i otvorio vatru. Prema poslednjim podacima, stradalo je sedmoro dece i dve nastavnice.

Prvobitne informacije govorile su o dva napadača, ali na kraju su službenici potvrdili da je pokolj počinio tinejdžer koji je navodno maturirao u toj školi. Njegov otac rekao je kako nije religiozan te da nije primetio promene u mladićevom ponašanju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tatarstana objavilo je da je napadač imao eksplozivnu napravu i automatsko oružje.

Ruska policija objavila je da je osumnjičeni napadač bivši učenik škole u kojoj je izvršio današnji napad.

TASS navodi da su osobe koje su napadača poznavale u školi rekle da se radilo o tihom učeniku koji je izbegavao sukobe.

Izvor iz policije rekao je za TASS da je mladić "počeo da puca iz osvete i mržnje". Međutim, motiv napada još uvek nije zvanično potvrđen.

(Telegraf)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!