DRAMATIČAN SNIMAK IZ AMERIKE: Demonstranti i prolaznici potežu oružje jedni na druge (VIDEO)

Novosti onlajn

07. 05. 2021. u 21:44

DRAMATIČAN snimak u kom se vidi kako demonstranti i prolaznici potežu oružje jedni na druge u američkom gradu Portlandu pojavio se na društvenim mrežama.

ДРАМАТИЧАН СНИМАК ИЗ АМЕРИКЕ: Демонстранти и пролазници потежу оружје једни на друге (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter

Naoružana grupa na snimku uperila je oružje na vozača kamioneta koji takođe drži pištolj u ruci. Potom se na snimku vidi kako naoružani demonstranti govore „baci oružje“ i u jednom trenutku obaraju vozača na zemlju.

Kako je saopštila policija Portlanda, prijavljeno im je da je jedan automobil udario pešaka tokom demonstracija u tom gradu, ali da policajci nisu zatekli ništa slično, te da se naoružana grupa razišla pre nego što su stigli, prenosi RT.

Prolaznici su se požalili policajcima i da su im demonstranti razbijali prozore na automobilima, bušili gume i prskali ih iritirajućim sprejem.

Pojedini korisnici društvenih mreža naveli su da se radi o pripadnicima grupa Antifa i „Blek lajvs meter“.

Kako navode američki mediji, demonstracije su održane kao deo protesta zbog ubistva Patrika Kimonsa, Afroamerikanca kog je ubila policija Portlanda 2018.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Prellee

07.05.2021. 22:40

Sve ovo su znaci koje treba ispravno tumaciti, bice rata i to velikog.US ce sve ove interne probleme prebaciti na medjunarodni nivo.Blinken obilazi svijet i skuplja zemlje samo na jednoj osnovi, to je da se Kina i Rusija obuzdaju.Nece ovo dugo potrajsti, fitilj je poceo da izgara i onda buuuummm.

Boba Amerika

08.05.2021. 02:08

Kina nikad nije bila prijatelj Rusiji niti ce kad biti niti su kome bili...Cist inters..biznis..C19,bit coin cist dokaz..Trump he bio na dobrom putu da privuce Rusiju ali demon crati,Piglosi I drugi stupidi guraju in u savez...razlog?

PETAR

08.05.2021. 07:08

I SAD CE TI BANDITI IZ AMERIKE DA NAM DRZE CAS DEMOKRATIJE,KAD U SVOJOJ ZEMLJI NEMAJU KONTROLU,KOD NAS KOLIKO TOLIKO KUD I KAMO JE CIVILIZOVANIJE NEG KOD NJIH