PUCNJAVA U DŽORDŽIJI: Napadač tokom potere pucao iz kalašnjikova, povređena tri policajca

Tanjug

16. 04. 2021. u 10:30

POLICIJA u američkoj državi Džordžiji je objavila video sniimak u kojem se prikazuju detalji pucnjave koja se odigrala ove nedelje, kada su trojica policajaca povređena nakon što je napadač zapucao na njih iz kalašnjikova tokom potere.

ПУЦЊАВА У ЏОРЏИЈИ: Нападач током потере пуцао из калашњикова, повређена три полицајца

Depositphotos

Lokalni medij "11 Alajv" je saopštio je da video snimak, koji je objavila kancelarija šerifa iz okruga Kerol, počinje od trenutka kada su truperi zaustavili automobil koji je išao 170 kilometara na sat na međudržavnom putu.

Automobil je pobegao policajcima koji su ga zaustavili, a putnik iz automobila je otvorio vatru na jednog policajca, onesposobio mu patrolni auto i povredio ga.

Potraga se nastavila, a druga dvojica policajaca su povređena, uključujući i jednog pripadnika reda koji je povredio glavu kada se njegov automobil zakucao u prepreku.

On je helikopterom prebačen u obližnju bolnicu i oporavak teče dobro.

Jedan osumnjičeni je ubijen na licu mesta, u pitanju je Pjer Aleksander Šelton (28), dok je njegov rođak Aron Hahuan Šelton (22) uhapšen i odveden u stanicu nepovređen.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024