POLICIJA OBJAVILA SNIMAK UBISTVA DEČAKA (13): Užas u SAD, tinejdžer podigao ruke u vazduh i predao se, policajac ispalio metke

Tanjug

16. 04. 2021. u 08:38

ZVANIČNICI američkog grada Čikaga su prikazali video snimak kamere sa tela policajca na kojem se vidi kako pripadnik zakona puca i ubija dečaka (13) Adama Toleda pre dve godine, koji je, kako deluje na snimku, u tom trenutku podizao ruke.

ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СНИМАК УБИСТВА ДЕЧАКА (13): Ужас у САД, тинејџер подигао руке у ваздух и предао се, полицајац испалио метке

Foto: Printscreen

Devetominutni video kamere Erika Stilmana (34) pokazuje kako je policajac izašao iz patrolnog automobila i trčao u 2.30 posle ponoći za Toledom u maloj ulici u meksičkom kraju na zapadu Čikaga, preneo je Rojters.

Na snimku se potom čuje kako Stilman viče Toledu "stani", pre nego što ga je uhvatio i naredio mu da podigne ruke.

Toledo je podigao ruke pre nego što je Stilman ispalio metak i onda je potrčao ka dečaku, koji je pao na zemlju.

- Ispaljeni meci, ispaljeni meci. Dovedite brzo ambulantna kola ovde. Ostani sa mnom, ostani sa mnom. Neka neko donese medicinsku opremu smesta - vikao je Stilman.

Policijski odsek iz Čikaga je posle incidenta rekao da je Toledo imao pištolj u ruci.

Prikazivanje video snimka će najverovatnije da uzdrma raspoloženje u zemlji, koja je već na "ratnoj nozi" sa policijom, pravnim sistemom i i rasnim relacijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!