BAJDEN ODOBRIO HANTEROVU GREŠNU VEZU: Blagoslovio sonovljevu aferu sa udovicom pokojnog brata

D. D. S.

05. 04. 2021. u 12:48

Sin aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena, Hanter Bajden je početkom 2017. godine ubedio oca Džozefa da odobri njegovu aferu sa udovicom preminulog brata Boa, Hali Bajden. Rekao je ocu da će, ako to ne učini, taj odnos "delovati užasno".

БАЈДЕН ОДОБРИО ХАНТЕРОВУ ГРЕШНУ ВЕЗУ: Благословио соновљеву аферу са удовицом покојног брата

Foto AP

- Tata, ako ljudi saznaju, a misle da ti to ne odobravaš, delovaće užasno - navodi Hanter Bajden u knjizi "Lepe stvari", koja izlazi u SAD.

Oca je zamolio za "blagoslov" tek pošto ga je novinar saterao u ćošak tražeći od njega da, ili potvrdi, ili porekne, vezu. Samo mesec dana pošto je Džozef Bajden završio drugi potpredsednički mandat, Hanter je uveravao je oca da su on i Hali imali "neverovatnu sreću" što su se pronašli. Sugerisao je da bi Bajdenovi unuci platili emotivnu cenu ako on ne progovori pozitivno o aferi.

- Deca moraju da znaju da u time nema ničeg lošeg, a jedina osoba koja im to može reći to si ti - molio je Hanter.

Stariji Bajden bio je nevoljan, ali je konačno objavio:

- Svi smo srećni što su se Hanter i Hali pronašli dok ponovo pokušavaju da nastave svoje živote posle velike tuge. Imaju moju i Džilinu punu podršku i srećni smo zbog njih - rekao je Džozef Bajden.

Sledećeg dana vest je pukla, ali prema rečima Hantera, "to je bio početak kraja".Hanter kaže da su on i Hali živeli "u tihom očaju", sada "pod reflektorom javnosti", a on je ponovo nastavio dugu istoriju zloupotrebe opojnih supstanci, posle rehabilitacije.

- Ludo sam pokušavao da se držim za "ostatke" svog brata, a mislim da je i Hali činila isto - napisao je Hanter.

Nijedno od njih nije planirao dugoročnu vezu, ali su osećali da treba da pokušaju da učine nešto što sada, unazad gledano, "nikada nije bilo suđeno."

Usledila je serija katastrofa. Hanterove kćerke su bile "uništene", njegovi poslovni pokušaji su "propali". Priznao je da bi se "možda time bavio efikasnije" da je bio "čist i priseban".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati