DOK JE TRAJALA OPERACIJA: Jeziv snimak požara u ruskoj bolnici (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 04. 2021. u 16:29

HIRURZI i medicinske sestre u ruskom gradu Blagovješčensku nisu hteli da napuste pacijenta na operacionom stolu ni dok je zgrada u kojoj se nalaze gorela.

ДОК ЈЕ ТРАЈАЛА ОПЕРАЦИЈА: Језив снимак пожара у руској болници (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Krov bolnice je zahvatila vatra zbog kratkog spoja i evakuisano je 67 pacijenata momentalno, ali hrabri medicinski radnici su uprkos tome, posle puna dva sata, uspešno obavili operaciju na otvorenom srcu.

Oni su, naime, tek počeli operaciju kada je požar izbio, prenosi "Siberian Times".

- Nismo ni razmišljali o tome da prekinemo, morali smo da nastavimo operaciju. Naravno da smo se plašili, ali moj tim je ostao pribran i hrabar - rekao je hirurg Valentin Filatov.

I vatrogasci su im pomogli u ovom poduhvatu - oni su isključili centralnu ventilaciju kako s epožar ne bi širio, i umesto toga su postavili električne ventilatore po hodnicima bolnice.

Pred kraj operacije, požar je ugašen, a nije bilo povređenih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)