PUTIN JE SAMOUVEREN: Rusija će do kraja leta dostići kolektivni imunitet!

Tanjug

28. 03. 2021. u 14:44

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da očekuje da će Rusija do kraja leta dostići kolektivni imunitet na koronavirus.

ПУТИН ЈЕ САМОУВЕРЕН: Русија ће до краја лета достићи колективни имунитет!

Foto: EPA

Kako je najavio, ta zemlja će tada ukinuti ograničenja vezana za pandemiju, javio je Interfaks.

- Ako (vakcinacija) bude išla istim tempom kao do sada, mislim da ćemo na leto, do kraja leta, dostići, moramo postići takav pokazatelj - istakao je Putin.

Ruski predsednik, koji se ove nedelje vakcinisao vakcinom ruske proizvodnje, takođe, je rekao da su jedini neželjeni efekti koje je doživeo bili blagi bol u mišićima sledećeg jutra i neprijatan osećaj na mestu injekcije, preneo je Rojters.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!