DUGIN: Zapad je mašina za genocid nad drugim narodima i nad samim sobom, Kina sprovodi plan zaštite od perverzne globalističke politike

Novosti online

26. 03. 2021. u 14:21

KINA pokušava da zaštiti svoje građane od perverzne politike Zapada koji "samoubistvo vrši pred celim svetom", kaže za FAN filozof, politikolog i sociolog Aleksandar Dugin.

ДУГИН: Запад је машина за геноцид над другим народима и над самим собом, Кина спроводи план заштите од перверзне глобалистичке политике

Foto: Printskrin/Depositphotos/ilustracija

Kineski mediji su nedavno počeli da šire informacije da je Evropska unija započela „genocid nad sopstvenim stanovništvom“ uz pomoć migracione politike, promocije LGBT zajednice i nametanja neravnopravnosti polova. Istovremeno su popisane države koje „doprinose uništavanju bele rase“ u svetu: to su Nemačka, Finska, Švedska i Luksemburg.

Dugin je sugerisao da se „plan vređanja“ Zapada - Evropske unije i administracije aktuelnog američkog predsednika - već dugo pripremao u informativnom polju Kine.

- Prvo, to je zbog nove strategije Zapada, globalista i administracije Bajdena, koji su praktično proglasili ideološku, ekonomsku konfrontaciju protiv Rusije i Kine. Peking se priprema za ovo i jednostavno prihvata izazov. Ako pogledate novu američku doktrinu, Rusija i Kina su tamo naznačeni kao glavni neprijatelji. Kina ima veliki potencijal za ekonomski i medijski uticaj, a Zapad će dobiti simetrični udarac. U tome nema ništa čudno - rekao je Dugin.

Svet je ušao u tešku, agresivnu fazu sukoba unipolarnog i multipolarnog sveta, siguran je sagovornik FAN-a: Vašington i globalistička evropska elita su protiv Moskve i Pekinga. A u ratu, kao u ratu.

- Vrlo dobro razumemo da su tokom rata neutralne ili pozitivne informacije o neprijatelju zločin - naglasio je Dugin.

Istovremeno, Dugin se saglasio sa argumentima kineskih autora da Zapad pred našim očima uništava sopstveni narod, kršeći ljudska prava i slobode. Stoga, oni koji odluče da ignorišu ove probleme treba ubrojati među izdajnike.

- Kina kaže da to ne može biti tako, i mi moramo to učiniti. Ako naši mediji ne pišu o ovome, to je ravno izdaji matice u savremenoj stvarnosti. Zapad vodi genocid nad svojim narodom, puštajući migrante, zamenjujući ljude veštačkom inteligencijom, promovišući ideologiju LGBT zajednice - sve je to istina - siguran je Aleksandar Dugin.

Politikolog je došao do zaključka da Evropa, izvrćući sopstvenu strategiju razvoja, izvršava samoubistvo.

- Zapad je mašina za genocid nad drugim narodima i nad samim sobom. Pred našim očima Evropa uništava sav ostatak čovečanstva. Zapad kao civilizacija mora da umre! - filozof je zaključio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!