DUBAI MEKA SEKS TURIZMA: Otkrivena prvorazredna destinacija greha na Bliskom istoku

V.N.

22. 03. 2021. u 11:15

EMIRAT Dubai je, sa desetinama hiljada prostitutki koje u njemu rade, postao prvorazredna destinacija seksualnog turizma na Bliskom istoku za veliki broj stranih turista, navodi francuski list "Mond."

ДУБАИ МЕКА СЕКС ТУРИЗМА: Откривена прворазредна дестинација греха на Блиском истоку

Foto AP

U ovom emiratu živi veliki broj stranaca koji rade i na veoma malo, ali i veoma dobro plaćenim poslovima, ali svake godine ugoste i veliki broj turista, pa je samo u 2019. godini Dubai privukao oko 19 miliona posetilaca iz inostranstva.

S obzirom na to da je prostitucija zvanično zabranjena u UAE, ali praktično se toleriše u Dubaiju, ovaj grad je postao veoma popularna destinacija za turiste zainteresovane za seks iz celog sveta, navodi francuski list.

Konzumiranje alkoholnih pića je dozvoljeno u hotelima, barovima, restoranima i klubovima koji poseduju posebne dozvole, iako je zabranjeno na javnim mestima.

Foto AP

Seksualne radnice se najčešće mogu prepoznati u takvim ugostiteljskim objektima gde one prilaze klijentima, pregovaraju s njima o ceni, trajanju i tipu usluga koje pružaju.

Klijenti mogu da se dogovore da imaju svoju pratilju 24/7, sve vreme svoje posete Dubaiju.

Postoji i hijerarhija u skladu s kojom se najmanje cene prostitutke iz Kine, sa Filipina ili iz Indije.

Seksualne radnice iz centralne Azije skuplje naplaćuju svoje usluge, a najskuplje su prostituke iz Evrope i iz arapskih zemalja koje se retko mogu videti na javnim mestima, piše "Mond".

Procenjuje se da u Dubaiju radi između 30 i 45 hiljada prostitutki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja