TRAGEDIJA NA KANARSKIM OSTRVIMA: Preminula dvogodišnja devojčica iz Malija koja je sspasena sa broda

Tanjug

21. 03. 2021. u 19:49

DVOGODIŠNjA devojčica iz Malija koja je spasena sa migrantskog broda u blizini španskih Kanarskih ostrva i hospitalizovana u kritičnom stanju, preminula je danas, saopštile su zdravstvene vlasti.

ТРАГЕДИЈА НА КАНАРСКИМ ОСТРВИМА: Преминула двогодишња девојчица из Малија која је сспасена са брода

Depositphotos

Devojčica po imenu Nabodi imala je srčani zastoj i ekipa hitne pomoći je reanimirala po dolasku na pristaništu Arguinegvin u utorak, preneo je AP.

Ona se nalazila na lečenju u pedijatrijskoj bolnici u Las Palmas de Gran Kanariji, ali je danas preminula, izjavila je portparolka lokalnog zdravstvenog odeljenja.

Nabodi se nalazila na brodu zajedno sa još 52 osobe koje su otputovale iz Dakle i provele pet dana u Atlantskom okeanu pre nego što ih je spaila Španska pomorska spasilačka služba.

Mnogi putnici, među kojima je bilo 29 žena i devetoro dece, patili su od teške hipotermije i bila im je potrebna bolnička nega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!