NE NAMERAVA DA STANE: Megan Markl sprema iznenađenje - ovoga puta Bajdenu

Novosti onlajn

15. 03. 2021. u 10:56

NAIME, tek što je američki predsednik Džo Bajden ušao u Belu kuću, i nakon priča da će se kandidovati i na narednim izborima, sada je navodno došao red i na Megan Markl.

НЕ НАМЕРАВА ДА СТАНЕ: Меган Маркл спрема изненађење - овога пута Бајдену

Foto:EPA

Kako piše Dejli mejl, pozivajući se na glasine, Megan Markl je iskoristila intervju kod Opre Vinfri da započne svoju političku karijeru u SAD, te ostvari ideju da jednog dana postane predsednica SAD.

Neimenovani laburista iz vlade Tonija Blera pomenutom mediju rekao je da iz Vašingtona ima informacije da se vojvotkinja povezala s demokratima u SAD-u te da je intervju kod Opre bio prvi korak ka predsedničkoj trci. Portparol prinčevskog para odbio je da komentariše takve navode.

Markl je navodno nakon što se verila sa Harijem odbila da se odrekne američkog državljanstva upravo zato da bi jednog dana mogla da se bavi politikom, a veoma ju je frustriralo što joj je kao članici kraljevske porodice bilo zabranjeno da iznosi političke stavove.

Portparolka Bele kuće, Džen Psaki pozdravila je njihov potez i to što su imali hrabrosti da otvoreno progovore o svom mentalnom zdravlju.

- Predsednik veruje u činjenicu da je potrebna velika hrabrost da se izađe pred javnost i progovori o sopstvenim borbama s mentalnim zdravljem te da se ispriča ta priča", rekla je Psaki na pitanje ima li američki predsednik Džo Bajden svoj stav o intervjuu koji su dali Megan i Hari, piše Dejli mejl.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!