EPIDEMIJA U KINI POD POTPUNOM KONTROLOM: Svega 14 novozaraženih virusom korona

Tanjug

10. 02. 2021. u 09:47

U KINI je registrovano svega 14 novozaraženih u poslednja 24 sata, isto kao i prethodnog dana, pokazuju zvanični podaci i sugerišu da je poslednji talas širenja virusa splasnuo uoči praznika Lunarne Nove godine koji počinje u četvrtak.

ЕПИДЕМИЈА У КИНИ ПОД ПОТПУНОМ КОНТРОЛОМ: Свега 14 новозаражених вирусом корона

Foto: AP

Prema podacima Nacionalne zdravstvene komisije Kine svi slučajevi novih zaražavanja su stigli iz inostranstva, a broj asimptomatskih slučajeva koje nadležni u Kini ne računaju u obolele, u danu za nama pao je na sedam, prenosi Rojters.

Od početka pandemije u Kini je potvrđeno ukupno 89.734 slučaja kovida-19 i 4.636 smrtnih ishoda kod zaraženih korona virusom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)