RUSKA VAKCINA SVE VIŠE U UPOTREBI: Očekuje se da "sputnjik ve" bude registrovan u 25 država

Srna

07. 02. 2021. u 21:32

RUSKI fond za direktne investicije očekuje da će vakcina "sputnjik ve" protiv virusa korona uskoro biti registrovana u 25 država, saopštio je direktor fonda Kiril Dmitrijev.

РУСКА ВАКЦИНА СВЕ ВИШЕ У УПОТРЕБИ: Очекује се да спутњик ве буде регистрован у 25 држава

Ruska vakcina

Dmitrijev je naveo da je do sada "sputnjik ve" odobrena u 19 država.

- Do kraja nedelje se očekuje da 25 regulatora, 25 država odobri našu vakcinu - rekao je Dmitrijev u intervjuu "Rusija 1".

Ruska vakcina registrovana je, između ostalog u Rusiji, Iranu, Bjelorusiji, Argentini, Boliviji, Srbiji, Alžiru, Palestini, Venecueli, Paragvaju, Turkmenistanu, Mađarskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!