PORTPAROLKA ALEKSEJA NAVALJNOG PONOVO IZA REŠETAKA: Na dan kada joj se pritvor završio, vratila se u zatvor

Tanjug

30. 01. 2021. u 23:40

PORTPAROLKA ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, Kira Jarmuš, postala je predmet kriminalne istrage jer je kršila sanitarne i epidemiološke mere zbog čega je ponovo u pritvoru, rekla je danas njen advokat Veronika Popova.

ПОРТПАРОЛКА АЛЕКСЕЈА НАВАЉНОГ ПОНОВО ИЗА РЕШЕТАКА: На дан када јој се притвор завршио, вратила се у затвор

Foto AP

- Na dan kada se njen pritvor završio, ponovo je završila iza rešetaka na 48 sati. Rečeno joj je da je prekršila sanitarne i epidemiološke mere - kazala je Popova za Tas s.

Moskovski okružni sud je u petak stavio u kućni pritvor do 23. marta Olega Navaljnog, brata Alekseja Navaljnog, zatim njegovu prvu saradnicu Ljubov Sobol i Mariju Aljohinu, koja je na čelu Fondacije Navaljnog zbog kršenja sanitarnih i epidemioloških normi na neodobrenom mitingu 23. januara.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove