BIL GEJTS U ŠOKU: "Na društvenim mrežama se šire ludačke teorije zavere"

Tanjug

27. 01. 2021. u 10:28

БИЛ ГЕЈТС У ШОКУ: На друштвеним мрежама се шире лудачке теорије завере

Foto: Printscreen/Jutjub/ Bill Gates

FILANTROPISTA i koosnivač kompanije Majkrosoft Bil Gejts izjavio je da je zatečen brojem, kako kaže, "ludačkih i zlonamernih" teorija zavere o njemu koje se šire na društvenim mrežama u vreme trajanja pandemije virusa korona.

U današnjem intervjuu Rojtersu, Gejts je izjavio da bi voleo da razmotri šta je zapravo iza takvih optužbi i konstatovao da se iza milionskih objava na društvenim mrežama protiv njega i američkog infektologa Entonija Faučija tokom trajanja pandemije po svemu sudeći krije strah od zaraze u kombinaciji sa ekspanzijom društvenih mreža.

- Ko bi mogao da pomisli da će dr Fauči biti meta takvih, zaista zlonamernih teorija. Veoma sam iznenađen i nadam se da će to prestati - rekao je Gejts.

Među brojnim teorijama zavere na račun Gejtsa i dr Faučija najzastupljenija je ona da je pandemija namerno izazvana kako bi se uspostavila kontrola nad stanovništvom i izvukao finansijski profit, a da vakcina treba da posluži da se ljudima ubizga mikro čip za nadzor i kontrolu kretanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Srbijo Zuta kuco

27.01.2021. 11:39

Cip je velicine zrna pirinca i ne moze proci kroz iglu koja se koristi za vakcinaciju. Cip se stavlja ispod koze izmedju palca i kaziprsta ruke i sluzi da biste zamahom ruke otvarali vrata i ulogovali se u kompjuter. Vakcina se daje u misic nadramenice gotovo 3 cm duboko. Cip na toj dubini od tkiva i odece ne bi mogao da bude ocitan.

gedža

27.01.2021. 12:12

Ovakavi tipovi su najveći bolidi čovečanstva jer su "utripovali" sami da se oni pitaju za dobrobit istog. Ono što je najgore je to da su sami sebe ubedili u sve to. Bolje bi im bilo da pročitaju sve ono što su govorili po medijima u nazad 10-15 godina, čisto da se podsete,ako su zaboravili, jer u protivnom gube kredibilitet koji su možda nekada i zaslužili ...

Cbemo

27.01.2021. 12:23

Ма лажу те Били, хоћемо да те прогласимо свецем. Тебе и ове твоје "апостоле". "Спасиоче" људског рода. "Надо" наша.