GRČKA PRODUŽILA ZABRANU ULASKA: Granice zatvorene do 8. februara

Tanjug

22. 01. 2021. u 15:28

GRČKA je produžila zabranu ulaza državljanima zemalja koje nisu članice EU u zemlju do ponedeljka, 8. februara, uz izuzeće Izraela, Rusije i još devet zemalja.

ГРЧКА ПРОДУЖИЛА ЗАБРАНУ УЛАСКА: Границе затворене до 8. фебруара

Foto: EPA

Produžene su i vazduhoplovne direktive kojima se zahteva sedmodnevni karantin avionskih putnika iz inostranstva i ograničenje međunarodnih letova, javlja grčka agencija ANA.

Svi putnici koji budu ušli u Grčku do 8. februara u ponoć, iz bilo koje strane države, uključujući države članice Evropske unije, moraju imati PCR test ne stariji od 72 sata i podležu obaveznom zadržavanju u svom domu ili na privremenom boravku koji su prijavili u svom obrascu za lociranje putnika (PLF) sedam dana, osim ako njihov boravak u Grčkoj nije kraći.

U tom slučaju privremeno ograničenje važi do trenutka njihovog odlaska.

Takođe, strani putnici mogu biti podvrgnuti brzom testu po dolasku, na osnovu postupka predviđenog PLF-om. Ako putnik dobije pozitivan test, obavezni period karantina se produžava na 14 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!