„SEDI DOLE!“ - „NE, TI SEDI DOLE!“: Umalo tuča republikanaca, jedva ih razdvojili (VIDEO)

Tanjug

07. 01. 2021. u 10:01

DVA člana Predstavničkog doma su se sukobili nasred parlamenta nakon što su imali razmimoilaženja oko toga da li da se izbace iz zapisnika primedbe drugih članova.

„СЕДИ ДОЛЕ!“ - „НЕ, ТИ СЕДИ ДОЛЕ!“: Умало туча републиканаца, једва их раздвојили (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin

Počelo je kada se republikanac iz Virdžinije Morgan Grifit usprotivio rečima demokrate iz Pensilvanije Konoru Lambu tokom rasprave o glasovima Elektorskog koledža iz Pensilvanije, preneo je CNN.


U priču su se uključili republikanci Endi Haris i Kolin Olred, koji su vikali jedan na drugog "sedi dole" - "ne, sedi ti dole".

Potom su se našli u klinču, a bar desetak drugih članova je ustalo sa poslaničkih mesta i razdvojila ih - Al Loson sa Floride, Džejmi Raskin iz Merilenda i jedan stariji član osoblja demokrata su pomogli da ne dođe do tuče.

Brzo je ušlo naoružano obezbeđenje i ostalo u sali iz predostrožnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove