UŽAS U AMERICI: Demonstranti žele sve da dignu u vazduh! (VIDEO)

Novosti online

06. 01. 2021. u 22:06

NAKON što su pristalice Donalda Trampa nasilno upale u zgradu američkog Kongresa i prekinule zasedanje na kojem je trebalo da bude potvrđena pobeda Džo Bajdena na predsedničkim izborima, stigla je i informacija da je eksplozivna naprava postavljena u sedištima Republikanaca i Demokrata u Vašingtonu.

УЖАС У АМЕРИЦИ: Демонстранти желе све да дигну у ваздух! (ВИДЕО)

Foto: EPA

Istovremeno, Si-En-En izveštava da se ispred Kongresa demonstranti tuku sa malobrojnim pripadnicima policije koja čeka pojačanje.

Kongresmeni, potpredsednik Majk Pens, administrativno osoblje i izveštači su prisilno evakuisani kroz podzemne tunele ka jugozapadnom krilu zdanja Longvort, zbog erupcije nasilja, ali i zbog dojave o postavljenoj bombi, prenosi Politiko.

Policija prisutna u zgradi Kongresa žurno je išla od kancelarije do kancelarije i upozoravala zaposlene da se odmaknu od prozora i vrata.

Tramp je poslao Nacionalnu gardu da uvede red u Kapitolu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu