ZEMLJA JE PROGUTALA VIŠE OD 10 ZGRADA: Norvežani uz pomoć pasa traže nestale u klizištu na jugu zemlje, pronađeno jedno telo

tanjug

01. 01. 2021. u 20:31

NEDUGO nakon što su spasioci počeli rizičnu potragu za 10 osoba nestalih u klizištu na jugu Norveške, danas je pronađeno jedno telo.

ЗЕМЉА ЈЕ ПРОГУТАЛА ВИШЕ ОД 10 ЗГРАДА: Норвежани уз помоћ паса траже нестале у клизишту на југу земље, пронађено једно тело

Foto: Printskrin

Helikopter hitne pomoći sleteo je popodne u blizini mesta nesreće i policija je saopštila da je telo pronađeno u 14:30 časova bez iznošenja drugih detalja, preneo je BBC.

U početku je smatrano da je previše opasno poslati spasioce na lice mesta, pa su helekopteri i dronovi tragali za preživelima dva dana.

Mađutim, danas, policijski komandant Roj Alkvist izjavio je da se čini da su jedna ili dve kuće bezbedne da se uđe u njih.

Spasioci, među kojima i švedski specijalistički tim, počeli su operaciju u opasnoj zoni.

Pas Dalmatinac koji se vodio kao nestao pronađen je juče i policija veruje da još postoji šansa da budu pronađeni preživeli.

Klizište na jugu Norveške odnelo je više od deset zgrada u sredu u ranim jutarnjim časovima.

Ono je pogodilo rezidencijalno područje opštine Jerdrum oko 30 kilometara severno od Osla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove