IZ BRITANIJE STIGLA U ŠANGAJ: Kina potvrdila prvi slučaj novog soja korone kod 23-godišnje žene

Tanjug

31. 12. 2020. u 15:36

KINA je danas potvrdila prvi slučaj novog soja korona virusa otkrivenog u Velikoj Britaniji, saopštili dsu zdravstveni zvaničnici.

ИЗ БРИТАНИЈЕ СТИГЛА У ШАНГАЈ: Кина потврдила први случај новог соја короне код 23-годишње жене

Foto: AP

U pitanju je 23-godišnja žena koja je 14. decembra doletela iz Velike Britanije u Šangaj, navodi kineski Centar za kontrolu zaraznih bolesti.

Vlasti upozoravaju da taj slučaj predstavlja "veliku potencijalnu pretnju" naporima Kine da spreči i kontroliše širenje virusa, prenosi Dejli majl.

Zbog novog soja korona virusa za koji se veruje da se mnogo brže prenosi više od 50 zemalja sveta, među kojima i Kina uvelo je restrikcije na putovanja iz Velike Britanije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)