OD SUTRA POLICIJSKI ČAS I VIKEND ZAKLJUČAVANJE: Erdogan najavio nove mere u borbi protiv korone

Tanjug

30. 11. 2020. u 19:36

TURSKA vlada narediće od sutra uvođenje policijskog časa preko nedelje i potpuno "zaključavanje" tokom vikenda, kako bi se sprečilo širenje korona virusa, najavio je danas predsednik Redžep Tajip Erdogan.

ОД СУТРА ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС И ВИКЕНД ЗАКЉУЧАВАЊЕ: Ердоган најавио нове мере у борби против короне

Foto: EPA

Građanima će preko cele nedelje biti zabranjen izlazak u periodu od 21 do 05 časova, rekao je turski predsednik, prenosi Rojters.

Nove, pooštrene antiepidemijske mere stupaju na snagu sutra, a izuzeti će biti samo neki sektori kao što su snabdevanje i proizvodnja.

U Turskoj je osmi dan zaredom zabeležen rekordan dnevni broj preminulih od korona virusa.

U poslednja 24 sata, prema podacima Ministarstva zdravlja, preminulo je 188 osoba, a potvrđena je i 31.219 novih slučajeva, što je takođe najviše u jednom danu od početka epidemije, prenosi Rojters.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove