SAHRANJENA KRALJICA ELIZABETA, DŽIMI KARTER, ALI HAMNEI...: Morbidna greška francuskog radija podigla buru - objašnjenje još gore

Novosti onlajn

16. 11. 2020. u 20:48

FRANCUSKI radio RFI izvinio se u ponedeljak zbog greške objavljivanja nekrologa brojnih poznatih ličnosti, uključujući fudbalera Pelea, kraljicu Elizabetu i glumicu Brižit Bardo, pravdajući to "tehničkim neispravnošću".

САХРАЊЕНА КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА, ЏИМИ КАРТЕР, АЛИ ХАМНЕИ...: Морбидна грешка француског радија подигла буру - објашњење још горе

Foto: Tanjug/AP

- Zbog tehničkog kvara, na našoj veb stranici objavljen je niz članaka posvećenih umrlima. Radimo na otklanjanju ovog velikog kvara. Izvinjavamo se svima koji se mogu osećati pogođenim i vama koji nas pratite i dajete nam poverenje - rekao je radio na Tviteru.

Ovaj „veliki slom“ izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, od zabune i nerazumevanja do ismevanja.

Među poznatim ličnostima kojima su ovi nekrolozi posvećeni su iranski vrhovni vođa Ali Hamnei, bivši američki predsednik Džimi Karter, kubanski lider Raul Kastro, fudbalska zvezda Pele, ali i glumci i glumice poput Klinta Istvuda, Sofije Loren, Brižit Bardo i Žan-Pola Belmonda.

Tu je i bivši francuski ministar i bivši predsednik fudbalskog kluba Olimpik iz Marseja (OM) Bernard Tapi koji je već nekoliko puta proglašavan mrtvim.

Le Monde je objavio čitulju pre nešto više od godinu dana, a mreža L’Ekipe nakratko je objavila obaveštenje o njegovoj smrti na fidu vesti u avgustu 2019. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)