BAJDEN NE ŽELI DA GUBI VREME: Još nije preuzeo poziciju, a već sastavlja timove i donosi odluke

Tanjug

10. 11. 2020. u 19:28

БАЈДЕН НЕ ЖЕЛИ ДА ГУБИ ВРЕМЕ: Још није преузео позицију, а већ саставља тимове и доноси одлуке

Foto AP

IZABRANI predsednik SAD DŽo Bajden saopštio je danas na Tviteru da on i izabrana potpredsednica Kamala Haris ne gube vreme i da su spremni da stave pod kontrolu korona virus.

- Kamala Haris i ja ne gubimo vreme. Spremni smo da stavimo pod kontrolu Kovid-19 kako bismo mogli da ponovo bezbedno otvorimo naša preduzeća i škole, da nastavimo naše živote i ostavimo ovu pandemiju iza nas - poručio je Bajden.

Bajden je juče e objavio sastav svog budućeg antikorona tima, radne grupe sastavljene od eksperata za medicinu i zdravstvo koja će voditi borbu protiv pandemije korona virusa u njegovoj administraciji.

On je apelovao na Amerikance da nose masku kako bi se preokrenuo tok pandemije korona virusa i upozorio da se SAD suočavaju s "veoma mračnom zimom" i najgorim talasom pandemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Branko

10.11.2020. 20:03

Par televizijskih stanica ga proglasilo pobednikom i on to pokušava da ozvaniči. A glasovi se još broje i dokazi o krađi glasova i falsifikovanju drugih za njega se sve više pojavljuju. Nije ovo gotovo, nije čak ni blizu da bude gotova stvar.