JERMENI OBORILI DVA NEPRIJATELJSKA DRONA: Azeri ostaju bez vazdušne podrške, borbe postaju sve krvavije

Novosti online

08. 11. 2020. u 10:13

PORTPAROLKA Ministarstva odbrane Jermenije Šušan Stepanjan saopštila je da je vojska oborila dva azerbejdžanska drona u Karabahu.

ЈЕРМЕНИ ОБОРИЛИ ДВА НЕПРИЈАТЕЉСКА ДРОНА: Азери остају без ваздушне подршке, борбе постају све крвавије

Foto: Depositphotos/Printscreen

- Jedinice PVO (Karabaha) oborile su oko 09:30 dva drona protivnika na istočnom delu fronta - napisala je Stepanjanova na fejsbuku.

Predstavnik Ministarstva odbrane Jermenije Arcrun Ovanisjan je saopštio da se trenutno vode "teške i odlučne borbe" za drugi po veličini grad Nagorno-Karabaha – Šuši.

Podsetimo, predsednik Nagorno-Karabaha Araik Arutjunjan izjavio je da je nedeljno "svitanje bilo jedno od najtežih u njegovom životu".

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove