UBICA IZ NICE PRVO JE BORAVIO U ITALIJI: Poznat identitet teroriste koji je izvršio masakr u Francuskoj

M. Ostojić, od stalnog dopisnika iz Rima

29. 10. 2020. u 20:31

TERORISTA Brahim Oso, koji je ubio tri osobe u katederali u Nici iskrcao se na ostrvu Lampeduza u Italiji 20. septembra ove godine gde je boravio u karantinu a potom prebačen u Centar za smeštaj izbeglica u Bariju 9. oktobra.

УБИЦА ИЗ НИЦЕ ПРВО ЈЕ БОРАВИО У ИТАЛИЈИ: Познат идентитет терористе који је извршио масакр у Француској

Foto: EPA

On je došao iz Tunisa sa ostalim migrantima i on je registrovan na ostrvu.

Ne zna se kako je stigao ilegalno u Francusku, italijanske tajne službe rekonstruišu sva njegova naknadna kretanja od Barija pa na dalje kao i način kako je napustio Centar za smeštaj.

Ovom Tunižaninu, rođenom 29. marta 1999, bilo je uručeno rešenje o repatrijaciji i ostaje za sada enigma kojim se putem i sa kojim sredstvima prebacio u Francusku.

I nije to prvi slučaj da migrant koji se iskrca u Italiju potom postane protagonista strašnog terorističkog čina, kao što je onaj za Božić u Berlinu 2016. godine koji je počinio takođe Tunižanin Anis Amri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)