ČUDOVIŠTE IZ "KINESKOG LOH NESA": Planinski čuvar snimio „misterioznu zver“ ispod jezera

Novosti online

26. 10. 2020. u 22:11

ЧУДОВИШТЕ ИЗ КИНЕСКОГ ЛОХ НЕСА: Планински чувар снимио „мистериозну звер“ испод језера

Foto: Tanjug/AP

NEOBIČAN prizor nedavno je kamerom snimio radnik nacionalnog parka na jezeru Tijanči u kineskoj provinciji Đilin, što može biti neuhvatljivi „kineski ekvivalent čudovištu iz Loh Nesa, prenose mediji.

Osoba koja je primetila stvorenje tvrdi je da je to područje „potpuno zatvoreno za javnost“ i da stoga „tamo apsolutno nikog nema“.

Lokalni stanovnici pričaju da je u jezeru neka vrsta zagonetne zveri koju su navodno videle desetine ljudi prvi put 1962. godine.

Sjao Ju, koji već deset godina radi u prodavnici suvenira u Nacionalnom parku planine Čengbaj na kineskoj granici, dokumentovao je 20. oktobra čudnu pojavu u tom području.

„Juče sam otišao na jezero kako bih snimao, kao i obično“, rekao je za novine. „U početku to nisam primetio, ali iznenada sam ugledao crnu tačku.“

„Crni kružni predmet“ koji je primetio Sjao Ju izgledao je „prilično velik“ i bio je vidljiv najmanje nekoliko minuta.

„I ranije sam viđao slične stvari, ali očigledno su to bili ribarski čamci“, dodao je Sjao Ju.

„Ali ovog puta nisam mogao da znam šta je to. Definitivno nije bio čamac.“

Takođe je naglasio da je „područje pored jezera potpuno zatvoreno za javnost i samim tim tamo nema apsolutno nikoga“, mada je Sjao primetio da severnokorejska vojska povremeno lovi ribu na jezeru koje se nalazi na granici između Kine i Severne Koreje.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)