DECA TRI DANA BILA PORED MRTVIH RODITELJA KOJI SU SE OTROVALI KISELIM KRASTAVCIMA: Devojčica (5) brinula o mlađem bratu (1)

Novosti online

24. 10. 2020. u 12:00

DEVOJČICA i njen brat pronađeni su u stanu tri dana nakon što su njihovi roditelji preminuli od trovanja kiselim krastavčićima.

ДЕЦА ТРИ ДАНА БИЛА ПОРЕД МРТВИХ РОДИТЕЉА КОЈИ СУ СЕ ОТРОВАЛИ КИСЕЛИМ КРАСТАВЦИМА: Девојчица (5) бринула о млађем брату (1)

Foto: Društvene mreže

Rođaci ruskog para Jakunun, Aleksandra i Viktorije, nisu mogli da ih dobiju nekoliko dana na njihove telefone. Naime, propustili su porodično okupljanje i posle nekoliko poziva na telefon se javila petogodišnja ćerka.

Devojčica je rekla da su mama i tata zaspali i da već dugo spavaju, ali i da je otac promenio boju. Ona se sve vreme brinula o bratu koji ima godinu dana.

Natalija, Aleksandrova sestra, rekla je za ruske medije da je odmah nakon poziva došla u njihov stan.

Kad sam videla, pala sam i počela sam da vrištim - rekla je Natalija.

Nakon dolaska policije i Hitne pomoći ustanovljeno je da je uzrok smrti trovanje.

Aleksandar i Viktorija su nekoliko dana pre nesrećnog događaja dobili od njegove bake domaće kisele krastavčiće. Sumnja se da je botulinum toksin iz krastavčića bio uzrok smrti. On izaziva paralizu i u najgorim slučajevima otkazivanje organa za disanje.

Komšija Mikail Komčenko je rekao policiji da alkohol nije bio razlog trovanja jer ga par nije konzumirao.

O dečaku i devojčici se trenutno stara Aleksandrov otac.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)