POPULARNIJI OD MENE JE SAMO ISUS HRIST! Tramp ponovo šokira izjavama u predizbornoj kampanji (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 10. 2020. u 10:49

PREDIZBORNI skupovi u Sjedinjenim Američkim Državama su u punom jeku. Kandidati obilaze države da prenesu građanima planove i obećanja.

ПОПУЛАРНИЈИ ОД МЕНЕ ЈЕ САМО ИСУС ХРИСТ! Трамп поново шокира изјавама у предизборној кампањи (ВИДЕО)

Foto AP

Donald Tramp aktuelni predsednik SAD-a definitivno uspeva redovno da izazove veliku buru sa nekim svojim potezom ili izjavom.

Sinoć je Tramp govorio na skupu u Severnoj Karolini.

Između ostalog predsednik SAD-a je kazao da mu je neko nedavno kazao da je on najpopularnija osoba na svetu do sada.

- Kazao sam mu "Ne, nisam. On mi je onda ponovio "Da, jesi", na šta sam ja opet reagovao negirajući tu tvrdnju. Onda me taj gospodin pitao ko je onda popularniji, a ja sam mu odgovorio Isus Hrist - kazao je Tramp.

Okupljena masa je "proključala", a Tramp je onda pogledao prema nebu i kazao "Nije čak ni blizu".

Na skupovima prethodnih dana on je pričao o tome kako je pobedio korona virus, pa je rekao kako je njegov sin koji je takođe bio pozitivan pobedio opaki virus za dve sekunde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!