BAJDEN BIO U AVIONU SA ZARAŽENIM: Da li će kandidat demokrata morati u karantin?

Tanjug

15. 10. 2020. u 22:57

AMERIČKI demokratski predsednički kandidat Džo Bajden bio je u avionu sa osobom za koju se naknadno utvrdilo da je pozitivna na Kovid 19, ali nije bio u bliskom kontaktu sa njom i nema potrebe da ide u karantin, saopštila je Bajdenova kampanja.

БАЈДЕН БИО У АВИОНУ СА ЗАРАЖЕНИМ: Да ли ће кандидат демократа морати у карантин?

Foto: Printskrin

- Potpredsednik Bajden nije bio u bliskom kontaktu kako to definiše Centar za prevenciju bolesti, sa tim pojedincem, u bilo kom trenutku - navodi se u saopštenju i dodaje da su obojica nosili maske tokom leta koji je bio između ponedeljka i utorka.

S obzirom na tu činjenicu, Bajdenov doktor i medicinski savetnici rekli su da nema potrebe da Bajden bude u karantinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!