FRANCUSKI PREMIJER NEMA KORONU: U nedelju izlazi iz samoizolacije

Tanjug

12. 09. 2020. u 20:22

FRANCUSKI premijer Žan Kasteks negativan je na korona virus i sutra će izaći iz samoizolacije, nedelju dana nakon kontakta sa zaraženom osobom, saopšteno je iz njegovog kabineta.

ФРАНЦУСКИ ПРЕМИЈЕР НЕМА КОРОНУ: У недељу излази из самоизолације

Foto EPA

Kasteks je već testiran na korona virus nakon što što je prošlog vikenda bio u kontaktu sa direktorom "Tur de Fransa", za kojeg se kasnije ispostavilo da je oboleo od COVID-19, preneo je Rojters.

Francuska se bori sa ponovnim povećanjem broja zaraženih korona virusom. U četvrtak je u ovoj zemlji potvrđeno skoro 10.000 novih slučajeva zaraze, najviše u jednom danu od početka pandemije. Dan kasnije, premijer Francuske Žan Kasteks najavio je povećanje obima testiranja i uvođenje strožih mera u onim gradovima u kojima broj zaraženih raste.

Prema poslednjim podacima Univerziteta "Džons Hopkins", u Francuskoj je korona virusom zaraženo više od 401.000 ljudi, dok je od posledica COVID-19 preminulo skoro 31.000 pacijenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!