POSLE „ORIONA“: Kod ruskih granica i norveški „Falkon“ - reagovao MiG 29

Tanjug

08. 09. 2020. u 22:52

RUSKI lovac MiG-29 presreo je nad Barencovim morem avion vazdušnih snaga Norveške, saopštio je Nacionalni centar za upravljanje odbranom Rusije.

ПОСЛЕ „ОРИОНА“: Код руских граница и норвешки „Фалкон“ - реаговао МиГ 29

V.N.

MiG-29 je iz dežurnog sastava snaga protivvazdušne odbrane Severne flote. Posada ruskog lovca je identifikovala avion za radio-tehničko izviđanje i borbu „Falkon 20“ vaduhoplovnih snaga Norveške.

Nakon odvraćanja norveškog aviona od ruske granice, ruski lovac se vratio u bazu.

Danas je i lovac MiG-31 susreo avion iznad Barencovog mora.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković