HOROR NA ČASU: Profesorka preminula od korone dok je predavala učenicima - Samo je kratko izgovorila "Ne mogu!" (FOTO)

Novosti onlajn

08. 09. 2020. u 12:46

PAOLA De Simone, profesorka istorije na fakultetu u Buenos Ariesu srušila se usred online predavanja. Preminula je od posledica koronavirusa.

ХОРОР НА ЧАСУ: Професорка преминула од короне док је предавала ученицима - Само је кратко изговорила Не могу! (ФОТО)

Foto: Tviter/@naweljimenez

Još strašnije je što su učenici gledali kako se profesroka guši, a nisu mogli da joj pomognu jer je nastavu držala kod svoje kuće putem interneta.

Paola de Simone (46) počela je da se bori sa disanjem dok je predavala u sredu. Njeni studenti tražili su njenu adresu da pošalju hitnu pomocć, ali profesorka nije mogla da govori, prenosi “FOKS News”.

Ona je samo kratko odgovorila “Ne mogu”, pre nego što se onesvestila. De Simone je kasnije suprug pronašao mrtvu u svojoj kući.

Profesorka se nedeljama se borila sa korona virusom pre nego što je preminula.

U objavi na Tviteru nekoliko dana ranije, rekla je da su se njeni simptomi COVID-a nastavili i nakon četiri nedelje.

- Veoma je komplikovano. Više od četiri nedelje pozitivna sam na virus, a simptomi ne prolaze. Suprug je zbog cele situacije jako iscrpljen - napisala je.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku