POČELA NOVA RUNDA BREGZIT PREGOVORA

Tanjug

08. 09. 2020. u 10:39

VELIKA Britanija je ušla u novu rundu pregovora o trgovinskim uslovima Bregzita sa EU, kako bi se postigao dogovor o novim pravilima kojima bi trebalo da se reguliše trgovinska razmena koja je procenjena na oko hiljadu milijardi dolara.

ПОЧЕЛА НОВА РУНДА БРЕГЗИТ ПРЕГОВОРА

Foto: AP

Iako je Velika Britanija napustila EU još 31. januara do sada nije postignut značajan pomak u trgovinskim pregovorima, iako se približava dogovoreni oktobarski rok za postizanje novog sporazuma kojim bi se prekinuo post-Bregzitski tranzicioni period.

U Londonu su više puta ponovili da se Velika Britanija ne plaši Bregzita bez dogovora, ali je EU upozorila da se London poigrava s međunarodnom reputacijom i ugrožava trgovinske odnose.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove