IZBORI "IGRA" BEZ POBEDE TRAMPA: Grupa moćnika bliskih Sorošu i IT industriji imaju plan da ospore volju naroda

Dragan VUJIČIĆ

07. 09. 2020. u 11:30

TRANZIŠN integriti prodžekt" (TIP), zastrašujuća grupa Soroševih "generala" iz Bele kuće podržana "filantropima" tipa Eriha Šmita (dugogodišnjeg direktora "Gugla") i milijardera Nikolasa Bergena (iz istoimenog instituta gde se kreira četvrta tehnološka revolucija sa veštačkom intelegincijom na čelu) u junu je danima izvodila ratne igre na temu američkih izbora.

ИЗБОРИ ИГРА БЕЗ ПОБЕДЕ ТРАМПА: Група моћника блиских Сорошу и ИТ индустрији имају план да оспоре вољу народа

Tanjug

Od četiri scenarija ishoda čak i u slučaju da Tramp ubedljivo dobije, grupa koja sebe predstavlja kao "legitimaciju" za regularnu tranziciju vlasti ima scenarije prema kojima Tramp nikako ne može ući u drugi mandat. Čak tri od četiri simulacije ishoda izbora se završavaju nametanjem ratnog stanja ili vojnom "intervencijom" radi uspostave poretka iz planiranog 11-nedeljnog haosa od dana izbora do januarske inauguracije predsednika, koju treba sprečiti.

Grupu TIP čine ljudi iz Obamine administracije i nazadovoljni republikanci pod imenom "Nikad Tramp". Međutim, oni su politička fasada. Iza njih stoje milijarderi Silicijumske doline.

Roza Bruks

LOGISTIKA BRUKSOVE

SOROŠEV general Roza Bruks je čelnik uticajnog tink-tenka "Nova Amerika". Njihova "misija" je "iskreno suočavanje sa izazovima koje uzrokuju brze tehnološke i društvene promene i korišćenje prilika koje te promene stvaraju". "Novu Ameriku" finansiraju milijarderi iz Silicijumske doline, uključujući Bila Gejtsa ("Majkrosoft"), Erika Šmita ("Gugl"), Rida Hofmana ("Linkedin"), Džefrija Skola i Pjera Omidjara ("I-bej")....

Kako pišu "Boston glob", "Nešnl puls" i portal "Anlimitid hengaut", u scenariju da za Trama glasa velika većina birača, Džo Bajden (kojeg je u ratnoj igri igrao Džon Podesta, menadžer kampanje Hilari Klinton i šef kabineta Klintona)odbio bi da prizna poraz.

U međuvremenu od guvernera tri proverene države: Severna Karolina, Viskonsin i Mičigen, zatražio bi dodatno brojanje. Guverneri "šalju svoje rezultate" u Izbornu centralu pokušavajući da potkopaju pobedu Trampa.

Dalje, "Bajdenov štab" traži da zapadne države, posebno Kalifornija, ali i Oregon i Vašington, najave mogućnost otcepljenja ukoliko se republikanci ne slože sa setom strukturnih reformi koje predlažu. Kasnije, Bajdenovi iznose spisak reformi:

* Državnost Vašingtonu i Portoriku

* Podela Kalifornije na pet država ("kako bi verodostojnije predstavljali svoje stanovništvo u Senatu")

* Zahtev da se sudije Vrhovnog suda sa 70 godina penzionišu (jer su konzervativni)

"Strukturne reforme" podrazumevaju SAD od 56 država, a nove države treba da obezbede trajnu većinu demokratama...

Đerđ Soroš

TIP u ovoj simulaciji pokazuje i kako bi okrivio Trampovu kampanju za odluku demokrata da preduzmu navedene "provokativne akcije bez presedana", tvrdeći da je Trampova kampanja kriva za sve. U slučaju "jasne pobede Trampa" treba učiniti niz koraka da 20. januara izabrani predsednik ne bude inaugurisan. Prema simulaciji, na kraju nije jasno šta bi vojska učinila u ovoj situaciji.

RAZJAŠNjENA HILARI

NEDAVNE izjave Hilari Klinton da Bajden "ne bi trebalo da prizna ni pod kojim uslovima poraz" i da će, "na kraju", pobediti ako se postupak za utvrđivanje ishoda izbora "odugovlači" - objavljivanjem ishoda ratnih igara grupe TIP dobio je razjašnjenje. Da bi ilustrovali vezu između Soroša i Hilari, mediji objavljuju "filantropovo" naređenje Klintonovoj kako da postupa prema nemirima u Albaniji gde je Beriša ustao protiv Edija Rame (tvrdeći da kontroliše tržište narkotika). Soroš preporučuje Hilari da "treba hitno uraditi dve stvari", "preneti snažnu poruku međunarodne zajednice premijeru Beriši" i "imenovati visokog evropskog zvaničnika za posrednika u sporu". Oba zadatka je odmah izvršila.

Mediji analiziraju i kadrove u TIP, scenariste "tranzicije" u Beloj kući.Roza Bruks, prvi saosnivač, bivša je savetnica Pentagona iz Obamine ere i članica trusta mozgova "Nova Amerika". Ujedno je čelnik prvog ešelona Fonda za otvoreno društvo Đerđa Soroša. Prethodno, u eri Obame (i njegovih obojenih revolucija u Siriji, Libiji, Ukrajini), bila je savetnik Pentagona i Stejt departmenta u odeljenju kojim je rukovodila Hilari Klinton. U Belu kuću je stupila u doba Bila Klintona a došla je sa mesta generalnog savetnika predsednika Soroševog Instituta za otvoreno društvo. Bruksova je uporedo na stipendiji Modernog ratnog instituta Vest Pointa, gde proučava "odnos vojske i policije", kao i na Džordžtaunovom programu inovativnog rada policije. Ona je trenutno ključni igrač u projektima "reforme policije" (zbog nasilja policajaca) koje čak podrazumeva i eliminisanje lokalnih policijskih odeljenja.

Zoe Hadson, direktor TIP-a, takođe je "Sorošev general" koji je služio 11 godina u Stejd departmentu kao viši analitičar i veza između fondacija i vlade SAD.

Drugi suosnivač TIP grupe je Nils Gilman, potpredsednik programa na Bergruen institutu koji je fokusiran na veštačku inteligenciju i transhumanizam. Deo je frakcije koju vode milijarderi, zajedno sa Stivom Svarcmanom i Erikom Šmitom iz Blekrok fonda. Cilj im je razvoj veštačke inteligencije i takozvana četvrta industrijska revolucija, u saradnji sa političkim vođama i ekonomskom elitom Kine. Šmit sada taj posao radi i za Ministarstvo odbrane.

Upravo Trampov odnos prema Kini najveća je smetnja ovim prebogatim IT gazdama da ostvare svoje "čipovane planove".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?