ŠOKANTNI SNIMCI UZNEMIRILI FRANCUSKU: Naoružani banditi zavladali ulicama, prodaju drogu kao bombone (VIDEO)

SNIMCI koji lede krv u žilama objavljeni su ovih dana na društvenim mrežama: u kvartu "Mistral", u jugoistočnom delu francuskog grada Grenobla, maskirani dileri, neki teško naoružani, mirno se šetaju s automatskim puškama u rukama i o ramenu.

ШОКАНТНИ СНИМЦИ УЗНЕМИРИЛИ ФРАНЦУСКУ: Наоружани бандити завладали улицама, продају дрогу као бомбоне (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Na nekim od snimaka, izložili su svoj štand sa drogom u kutijama za bombone. Dodatno zgražavanje javnosti izazvala je činjenica da je scena snimljena u dečjem parku, usred dana.

Vlasti su potvrdile verodostojnost ovih snimaka. Ne zna se, međutim, da li je oružje pravo ili se radi samo o kopijama.

Stručnjaci veruju da su snimci namenjeni rivalskim grupama u cilju zastrašivanja. Ali, zastrašeni su i građani koji ovde žive. Snimke je pregledalo više od 200.000 ljudi.

Kvart je poznat po dilovanju i problemima, a policajci traže veće sankcije za one koje privedu i da se prekine osećaj nekažnjenosti. Državni tužilac iz ovog grada Erik Vajan izrazio je ogorčenost onim što je viđeno i obećao odlučnost tužilaštva u borbi protiv dilera. Povodom najnovijeg nemilog događaja pokrenuta je istraga.

Ovo nije prvi put da su dileri iz ovog naseqa dospeli u javnost. Prošle godine su preko društvenih mreža organzivali tombolu za svoje verne mušterije, u kojoj je glavna nagrada bila konzola za video igre!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!