ISPLIVAO KOMPROMITUJUĆI SNIMAK MIŠEL OBAME: Napala je Trampa, sada joj se sve obilo o glavu (VIDEO)

Novosti online

19. 08. 2020. u 21:27

DAN nakon što je prva dama SAD Mišel Obama podržala Džozefa Bajdena, kandidata demokrata na predsedničkim izborima u Americi, i poručila Donaldu Trampu da „nije dorastao da bude predsednik“, društvenim mrežama počeo je da se deli video-snimak njenog govora koji je kompromituje.

ИСПЛИВАО КОМПРОМИТУЈУЋИ СНИМАК МИШЕЛ ОБАМЕ: Напала је Трампа, сада јој се све обило о главу (ВИДЕО)

Foto: EPA

Reč je, naime, o video-snimku koji je nastao 2013. godine u Beloj kući na simpozijumu studenata filmske umetnosti koji je organizovao tada jedan od najmoćnijih ljudi filmske industrije — Harvi Vajnstin, a koji je u martu osuđen na 23 godine zatvora zbog silovanja i seksualnog napada.

Mišel Obama je na tom događaju imala samo reči hvale za Vajnstina, nazvavši ga svojim prijateljem.

- On je divno ljudsko biće, dobar prijatelj i jednostavno sila - rekla je tada Mišel Obama.

Video-snimak je, između ostalih, posle konvencije Demokratske partije podelio i glumac Džejms Vuds, koji ima 2,5 miliona pratilaca.

​- Predivna podrška večeras. Ona odlično procenjuje karaktere. Nema trolovanja. Ne, čekajte... - napisao je Vuds uz video-snimak.

Vajnstin je, kako podseća „Dejli mejl“, godinama bio donator Demokratske stranke.

Od 90-ih godina prošlog veka donirao je više od 75.000 dolara, od čega 45.000 za kampanju Baraka Obame.

Kako se navodi, preko njega su i svojoj ćerki Maliji obezbedili stažiranje u filmskoj kompaniji 2017. godine.

Kada je 2017. „Njujork tajms“ objavio optužbe žena protiv Vajnstina, Mišel i Barak Obama su objavili saopštenje u kom su naveli da su „zgroženi“ i da „svaki muškarac koji ponižava žene na taj način mora da bude osuđen i smatran odgovornim, bez obzira na njegov status i bogatstvo“.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (12)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)