VANZEMALJSKE BAZE U AMERICI: Primećeno pet podzemnih objekata sa tajnim prolazima? (VIDEO)

Novosti online

12. 08. 2020. u 12:44

SAMOPROGLAŠENI ekspert za NLO tvrdi da je otkrio ulaze u pet različitih podzemnih baza u Južnoj Karolini. Lovac na vanzemaljce kaže da veruje da navodne baze imaju tajne prolaze koji vode u more.

ВАНЗЕМАЉСКЕ БАЗЕ У АМЕРИЦИ: Примећено пет подземних објеката са тајним пролазима? (ВИДЕО)

Foto: Depozitfotos

Skot Varing kaže da je preko „Gugl erta“ otkrio vanzemaljske ispostave koje se skrivene na ostrvu u Južnoj Karolini. U pitanju je pet udubljenja ovalnog oblika koja se, čini se, savršeno podudaraju na satelitskoj slici. Ova upečatljiva formacija ubedila je Varinga da ovali kriju podzemne vanzemaljske baze, a on tvrdi da imaju duge prolaze koji vode u more.

„Pet ostrva su na mapi pod savršenim uglom od 45 stepeni“, napisao je Varing. „Pet ovala ima središnji oval koji je najveći, a zatim sve manje dok idu prema kraj. Ouni su postrojeni paralelno jedan sa drugim. Sve bi to trebalo da je statistički nemoguće, a ipak ... eto ga.“

Iako su formacije ovalnog oblika upečatljive, naučno objašnjenje je da su oni primer močvarnih područja poznatih kao Zalivi Karoline. To su eliptične udubljenja koja su u velikoj meri ispunjena kišom i plitkim podzemnim vodama. Ona se prevashodno nalaze u Karolini i Džordžiji, ali se mogu videti i na mnogim mestima duž obale američkog Atlantskog okeana.

Zanimljivo je da geolozi nisu sasvim sigurni u to šta je prouzrokovalo da se razviju neobične vodene formacije, a neki čak i navode da su one možda posledica udara kometa u davna vremena. Međutim, većina stručnjaka smatra da su to ostaci drevnih erozivnih procesa koji se više ne odvijaju, prenosi „Raša tudej“.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna