DONALD TRAMP: Deca se manje zaražavaju, mogu u školu

Tanjug

23. 07. 2020. u 09:10

AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi prihvatio odluku da se deca na jesen vrate u školske klupe, uključujući njegovog sina i unuke jer, kako tvrdi, deca ne dobijaju i ne šire korona virus lako.

ДОНАЛД ТРАМП: Деца се мање заражавају, могу у школу

Tanjug

Odgovarajući na pitanje novinara u Beloj kući da li njegova administracija planira da razvije nacionalnu strategiju za povratak dece u škole na jesen, Tramp je rekao da imaju nacionalnu strategiju.

-Ali kao što znate, na kraju to zavisi od guvernera država. Mislim da mnogi guverner žele da se otvore škole. Voleo bih da se otvore-rekao je Tramp i dodao da "deca imaju jake imune sisteme".

-Oni ne prenose virus tako lako drugima a mnogi kažu da ga uopšte ne prenose. Ne donose ga kući-tvrdi Tramp.

Kako je dodao, deca se ne zaražavaju lako, ne prenose virus, a ako i dobiju virus, brže i bolje se oporavjaju, prenosi CNN.

Kod više od 23.000 dece mlađe od 18 godina na Floridi, potvrđen je korona virus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)