BIVŠI BUGARSKI MINISTAR: Scenario sa SSSR se nije obistinio, Amerika nije oslabila Rusiju

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

02. 05. 2024. u 23:47

SJEDINjENIM Državama je od početka bilo jasno da Ukrajina ne može da pobedi. Cilj Vašingtona je bio da se oslabi Rusija, ali ti planovi su propali, smatra bivši bugarski ministar odbrane Krasimir Karakačanov.

БИВШИ БУГАРСКИ МИНИСТАР: Сценарио са СССР се није обистинио, Америка није ослабила Русију

Foto Tanjug/AP

-Njima, Amerikancima, je jasno da Ukrajina ne može da pobedi. Njihov cilj je bio da na taj način uvuče Rusiju u konflikt i slome njenu privredu. Samo taj scenario se nije obistinio. On je funkcionisao u vreme raspada SSSR. Uvukli su ga u trku naoružanja, SSSR zapeo u ratu u Avganistanu, rekao je Karakačanov za TV „Evrokom“.

Kako je dodao, planovi su propali i doveli su samo do toga da Moskva i Peking postanu saveznici, dok je Evropa ostala bez ruskih resursa.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove