AUTOBUS SLETEO U REKU: Najmanje 23 osobe poginule

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

29. 04. 2024. u 18:41

NAJMANjE 23 osobe su poginule kada se putnički autobus survao u reku u Andskim planinama na severu Perua, rekao je tužilac lokalnim medijima.

АУТОБУС СЛЕТЕО У РЕКУ: Најмање 23 особе погинуле

Foto: Printskrin/Youtubeshorts/ankanewsbilingual

Nesreća se dogodila u nedelju uveče kada je autobus išao za grad Soročuko, rekla je za lokalnu radio stanicu RPP Olga Bobadilja, pokrajinski tužilac za region Kahamarka.

-Informacije se još prikupljaju jer se nesreća dogodila noću na prilično neravnom i neasfaltiranom putu, gde je autobus pao u provaliju i završio u reci, rekla je Bobadilja.

Lokalni mediji javili su da je autobus saobraćao iz obližnjeg grada Čelendina, koji je u međuvremenu objavio trodnevnu žalost.

Nesreće su relativno česte na putevima u Peruu. U nesreći prošlog septembra poginulo je dvadesetak ljudi, dok je u januaru 2023. godine najmanje njih 24 nastradalo kada je autobus pao sa litice.

Tanjug

BONUS VIDEO - RUSKI LOVAC: Pogledajte snimak borbenog zadatka lovca Su-34

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima