JEDNU JE SILOVAO ČAK STO PUTA: Uhapšen silovatelj iz Bulonjske šume, pariske prostituke odahnule

Pariski policajci uhapsili su muškarca osumnjičenog za seriju silovanja u Bulonjskoj šumi.

ЈЕДНУ ЈЕ СИЛОВАО ЧАК СТО ПУТА: Ухапшен силоватељ из Булоњске шуме, париске проституке одахнуле

Foto: Goran Čvorović

Silovanja su izvršena nad prostitutkama uobičajenim u ovom delu francuske prestonice, među kojima ima i dosta transeksualaca. Reč je o Pakistancu kome su žrtve nadenule nadimak "El Indijano", starom 34 godine.

Jedna od "prodavačica ljubavi" žalila se da je silovana čak stotinak puta od septembra 2022. Tužbu je podnela krajem marta ove godine. Prema njenoj verziji, napadač je stupao u akciju uglavnom nedeljom uveče, naoružan nožem i bokserom, i nastupao je s izuzetnom agresivnošću. Tužbu je podnela još jedna "dama noći" koja je posle napada "El Indijana" završila u bolnici.

Policajci su utvrdili vezu između ovih napada i sličnih nasrtaja koji su se dogodili u Bulonjskoj šumi na proleće 2020, kada je napadač završio u pritvoru, pa su tako došli do pomenutog Pakistanca. On se, inače, u Francuskoj nalazi ilegalno, bez prava boravka.

Zanimljivo je da je u februaru u Bulonjskoj šumi privedena ista osoba, uz posedovanje noža, boksera i biber-spreja, ali tada nije bilo tužbi protiv njega, pa je pušten na slobodu.

Pakistanac odbija optužbe, iako priznaje da je koristio usluge "prodavačica ljubavi". Kaže da je uredno plaćao, a pri toj verziji je ostao i kada je bio suočen sa svojim žrtvama. Prostitutke retko podnose tužbe, jer smatraju da one neće uroditi plodom.

BONUS VIDEO - PRIČE IZ HRONIKE: Nasilje kriju od roditelja zbog sramote

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)