VOZAČ IZBEGAO SMRT U POSLEDNJEM TRENUTKU: Jeziv snimak kruži internetom, sve se u par sekundi pretvorilo u potpuni mrak (VIDEO)

Novosti online

09. 04. 2024. u 21:49

VOZAČ automobila izbegao je smrt u deliću sekunde kad se odron sručio na put tokom snažnog zemljotresa na Tajvanu!

ВОЗАЧ ИЗБЕГАО СМРТ У ПОСЛЕДЊЕМ ТРЕНУТКУ: Језив снимак кружи интернетом, све се у пар секунди претворило у потпуни мрак (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks/Rainmaker1973

Užasavajuća scena zabeležena je na jednom lokalnom putu koji vodi uz samu planinu. Vozač je na izlazu iz zaštitne galerije primetio da stene počinju da padaju i zaustavio je automobil u poslednjem trenutku.

Odjednom se na put sručilo nekoliko tona stena dok se zbog prašine već posle 45 sekundi nije video ni prst pred okom!

Snimak je na društvenoj mreži X videlo više od osam miliona korisnika, a mnogi se pitaju šta se dogodilo sa motociklistom koji je malo pre zemljotresa naišao iz suprotnog smera.

Zemljotres jačine 7,2 Rihtera, koji se dogodio u sredu, podsetimo, najjači je potres koji je pogodio Tajvan u prethodnih 25 godina. Vlasti su saopštile da je nastradalo 13 osoba dok je više od 1.100 povređeno. Spasioci i dalje tragaju za pet nestalih osoba.

(Kurir)

BONUS VIDEO: "JEDINO MESTO GDE SE MOŽEMO OPUSTITI": Porodice u Gazi predah od rata traže na morskoj obali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima