"BEZ KEJT MIDLTON – KRALJEVSKA PORODICA JE GOTOVA": Ne stišava se bura oko princeze od Velsa

Novosti online

22. 03. 2024. u 11:18

KRALjEVSKA porodica se već neko vreme nalazi u centru skandala, i dok mnogi polemišu o tome gde se Kejt Midlton nalazi, nekadašnji batler princeze Dajane Pol Barel rekao je svoje mišljenje.

БЕЗ КЕЈТ МИДЛТОН – КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА ЈЕ ГОТОВА: Не стишава се бура око принцезе од Велса

Foto: AP

- Želim im da prođu ovu krizu, želim da pokažu svetu kako je sve u redu sa kraljevskom porodicom i princom i princezom od Velsa i želim da idu napred jer su oni naša nada. Bez Kejt, kraljevska porodica je gotova - istakao je on, prenosi Miror.

Situacija oko Kejt Midlton se ne smiruje, a poslednji navodi kažu kako je princ Vilijam jako ljut, dok je ona razočarana zbog brojnih teorija zavere koje su se pojavile, međutim, ništa od toga još uvek je nije nateralo da se pojavi pred svima i uveri javnost u suprotno.

BONUS VIDEO: PREMIJERA FILMA "48 SATI I 1 MINUT": Crveni tepih i poslednja uloga Marka Živića

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)